Co is een held!


weer wat lichtpuntjes. 17 mei 2011
18 mei 2011, 14:44
Filed under: Uncategorized

Nou, zijn we tien dagen verder ben je eindelijk uit direct levensgevaar. Dat is nog niet helemaal veilig maar in ieder geval beter. Ook hebben we het goede nieuws gehad dat hij zijn benen mag houden! Dat is bijna zeker. Hij zal alleen een paar stukjes van zijn tenen kwijtraken. Misschien een paar kootjes maar hoeveel weten we niet. Wel zijn er gisten gevonden in zijn bloed. Daar kan je ziek van worden. Van die gisten is hij nu nog niet ziek hij krijgt daar dus ook medicijnen voor. Ze gaan hem wat rechterop zetten. Zodat hij niet de hele dag plat op zijn bed ligt. Zijn bloeddrukmedicijnen zijn bijna helemaal afgebouwd. En er is een echo gemaakt van zijn lever. Daar kunnen ze de functie niet mee bekijken maar de lever op zich zag er wel goed uit. Verder kunnen ze nog niet aangeven wat er van binnen beschadigd is. Hij reageert nog steeds af en toe op ons. Maar nog steeds is hij niet bij kennis.

Voor ons is dit heel goed nieuws! Omdat de dokters hem eigenlijk al hadden opgegeven. Kijk waar hij nu is. Hij is er nog lang niet. Dat weten we. Er leggen nog verschillende gevaren op de loer. Een longontsteking, ontstekingen van blaren of doorligplekken blijven een groot risico omdat hij totaal geen weerstand heb.

Sommige mensen vroegen zich af waar de kaarten naartoe moeten gestuurd. Dat kan gewoon naar ons huisadres en dan komt hij vanzelf op zijn plek.

Groetjes Rosanne.

Advertenties

6 reacties so far
Plaats een reactie

Hallo Rosanne , goed om je vandaag weer op school te zien, dat betekend zoals je zei dat het een heeeeel klein beetje minder slecht gaat.
We leven met jullie mee en lezen dagelijks de site om onze “oude” buurman en zijn gezin in de gaten te houden.Voor jullie allemaal goed bericht dat Co zijn benen mag behouden. Leegf van lichtpuntje naar lichtpuntje. Wij denken aan jullie.

Reactie door emilie.zwagerman@quicknet.nl

Hoi Rosanne, nou weer wat positief nieuws he! Ja het gaat langzaam. Maar als er steeds van deze lichtpuntjes zijn gaat het steeds beter! Nog heel veel van deze lichtpuntjes wensen wij. Heel veel sterkte weer verder en we houden de site in de gaten over het wel en wee bij papa en jullie!

Reactie door Wendy

Wat goed om te horen zeg. Wat een vechter is jullie vader. Hopelijk worden de stapjes naar herstel steeds groter.
Fijn om via deze website up-to-date gehouden te worden.
Co, veel sterkte met het herstel. Kom op!
Bas en Christa

Reactie door Bas en Christa

Hoi Gerdiene en de kinderen,Jullie weblog heb ik via kennis gekregen en wij zijn blij om te horen dat het weer wat beter gaat met Co.Elke dag is meegenomen.
Co sterkte met je herstel en kom op

Reactie door daan en gerda

Wij wensen Co van harte beterschap, niet dat we hem persoonlijk kennen, maar we hoorden zo de verhalen aan van onze schoonzoon Robert Jan, en vinden het op zijn plaats dat we zijn werkgever het allerbeste toewensen, maar ook de verdere familie! We hopen dat goede berichten steeds vaker op deze blog komen! Sterkte en beterschap!
G. van Keulen & Consortium

Reactie door Andijker Nieuws Net | APB

lieve gerdine
Wat knap dat jij weer in het (normale) ritme
probeer te komen, ik zal het blijven volgen. en
hoop dat co zijn stapjes vooruit steeds groter
worden.
Heel veel sterkte en kracht voor jullie.
namens alle sporters van de weyver

Reactie door Alina
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: