Co is een held!


21 mei 2011
21 mei 2011, 20:18
Filed under: Uncategorized

Net weer thuis van me vader. Hij was weer helderder dan gister en dat gaf hij zelf ook aan. Nog steeds is zijn beademing er niet uit maar ze hopen dat die er morgen uit kan. Dat is niet zeker. We gaan er nog niet vanuit maar de kans is er. Ook hebben we weer gelachen met hem. Lekker flauw doen en samen lachen. Bij hem kwam er dan geen geluid uit maar dat maakte niet uit. Hij lachte!
Bij zijn hand ligt een opgerold washandje. Daar mag hij af en toe mee oefenen. Kijken of hij er in kan knijpen. Dat lukte nog niet maar we zijn onderweg. Zelf had de verpleegster aangegeven dat wij hem mogen helpen door zijn vingers een beetje te strekken en buigen. Zijn benen en armen kon hij voorzichtig  bewegen en dat is ook weer een vooruitgang! Zo konden we weer met een goed gevoel naar huis. Bij elke vooruitgang heb ik het gevoel dat ik wel radslag door dat ziekenhuis kan maken. Zo blij met elk klein dingetje. Want daar houden we aan vast. Gelukkig blijft hij vooruit gaan.
We hadden nog wat kaarten voor hem meegenomen die hij zelf wilde lezen. Dat heeft hij gedaan en ook hij is net zoals wij blij met al die lieve mensen die voor ons klaarstaan.

Groetjes van Rosanne

Advertenties

4 reacties so far
Plaats een reactie

wat ben ik blij om dit telezen heerlijk, ga zo door CO een dikke kus van mij.

Reactie door marga

Ik kijk dagelijks op deze weblog om te zien hoe het met Co gaat. (mooi dat dit medium er is) Doet goed om te lezen dat hij stapjes vooruit maakt. We hopen van harte dat de schade zal meevallen en dat hij straks weer alles kan doen wat hij zo graag deed, zoals een balletje trappen op het veld. Succes en sterkte!

Jos (veteranen HOSV)

Reactie door Jos Koopmans

Jouw vader is een kei! Ligt gewoon te lachen terwijl ie zo ziek is! Wat heerlijk voor jullie! Dit had je een week geleden echt niet gedacht denk ik. Echt super! We gaan hopen dat ie zo elke dag een stukje verder komt en duimen en duimen en duimen dat het goed met hem mag gaan.

Reactie door Annette Elias

24 mei 2011
Hallo allemaal, ik ben vanmiddag even bij Co langs geweest, moest op cursus bij Vaillant aan de Paasheuvelweg in A’dam Z- Oost ,dat is hemelsbreed 500 meter bij ’t AMC vandaan dus meer in de buurt kun je niet zijn dacht ik zo.
kwam vanochtend Gerdien nog tegen in Opmeer maar druk verkeer belette me om even te stoppen.Heb vanmiddag Gerdien nog gebeld of ik terecht kon bij Co maar kreeg geen verbinding. dan maar op de gok langs en ik mocht even bij hem zijn. Gerdien en Ellen waren net weg kreeg ik te horen en de man had even geslapen maar was goed aanspreekbaar aleen moeilijk te verstaan doordat hij nog maar pas van de beademingsslang verlost was. Hij zag er stukken beter uit dan de laatste keer dat ik hem gezien heb (exact 2 weken terug )
en is nog erg zwak maar hij gaat elke dag een stukkie vooruit. heb even kort met hem kunnen praten terwijl de IC verpleegkundige nog wat controles uitvoerde bij Co.Na 20 minuten gaf Co aan toch wel erg moe te zijn , praten doet natuurlijk nog veel pijn doordat de slang uit zijn keel is verwijderd en heb ik afscheid genomen van Co met de belofte dat hij de volgende keer hopelijk gewoon op kamer ligt en weer lekker kan teuten met iedereen.hierna ben ik naar de cursus gegaan met een beter gevoel dan na het vorige bezoek .Vanavond kwamen Buurvrouw Bianca met de kinderen langs heb ik nog begrepen van Co.
Een groet aan iedereen van Johan.

Reactie door Fam. Blauw
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: