Co is een held!


25 mei 2011
25 mei 2011, 20:00
Filed under: Uncategorized

Hallo allemaal,

Het gaat naar omstandigheden best goed met Co. Hij blijft met kleine stapjes vooruit gaan. Gister en vanmiddag mocht hij met de fysio een half uurtje in een stoel zitten. Dat was wel erg vermoeiend voor hem.  Na vijf minuten was hij al moe vertlede de verpleegster maar zelf vond hij dat hij moest doorzetten en is hij een half uurtje blijven zitten. Hij heeft nog geen gevoel in zijn handen, benen en voeten. Wel kan hij zijn armen en zijn linkerbeen voorzichtig optillen. Ook heeft hij gistermiddag een beetje vla gegeten en ’s avonds een bakje appelmoes. Water drinken vind hij erg lekker maar elke slok en elke hap doet nog wel erg zeer in zijn keel.
Hij praat wel maar als hij moe wordt is hij erg verward en begint te trillen over zijn hele lichaam. Dan weten ook dat we weer moeten gaan omdat het hem teveel is. De verwardheid is tijdelijk. Het komt ook door de grote hoeveelheid medicijnen die hij gekregen heeft en niet te vergeten: hij is twee volle weken kwijt.

Groetjes van Rosanne & Gerdine.

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Ik ben nog nooit zó blij geweest over een bakje appelmoes.Dat smaakt naar meer.

Groeten,

Simon.

Reactie door Simon

Hou vol met zijn allen,
We blijven aan jullie denken!

Marco

Reactie door Marco Huisman

Het is ook allemaal verschrikkelijk heftig wat zijn lichaam heeft moeten verduren. Hij komt van ver, zogezegd. Heel begrijpelijk dat hij doodmoe is… Maar elk stapje is er een. De hele tijd denk ik aan mijn zwager die een dubbele malaria heeft gehad, en die had heel veel dezelfde verschijnselen als jullie Co, was bijna een arm kwijt bijvoorbeeld en de organen hielden er mee op, hij heeft het op het randje gehaald. Misschien geeft het jullie hoop te horen dat hij inmiddels, en dat duurde echt wel een tijd hoor, weer aan het werk is. Zelfs zijn hand is bijna geheel goedgekomen. Ik hoop zo dat er voor CO ook zulke wonderen gaan gebeuren. Maar het duurt lang, heel lang. En dat vraagt veel van jullie allemaal. Daarom een dikke knuffel en heel veel kracht en geduld gewenst vanuit Wognum

Reactie door Annette Elias
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: