Co is een held!


26 mei 2011
26 mei 2011, 20:02
Filed under: Uncategorized

Vanmiddag waren we er weer eventjes met z’n drieën. Me moeder, Arienne en ik. Toen wij aankwamen mochten we er niet meteen bij want hij werd in de stoel gezet. Na een kwartier was hij eindelijk geïnstalleert en mochten we weer bij hem. Gelijk begon het apparaat te piepen en wij moesten weer weg want het was te veel voor hem en hij ging direct terug in bed. Hij was best helder vergeleken met de andere dagen. Hij was wel erg moe, hij had ook gevraagd aan de fysio of het even niet hoefde dus verder werd hij met rust gelaten. Het dialyse apparaat was er even af want ze moesten een nieuwe lijn prikken. In plaats van zijn lies gaat hij nu in zijn hals.
We wilden eigenlijk al weer weggaan. Nog even gevraagd of we nog wat voor hem konden doen. Hij wilde wel een ijsje. Wij zijn dus we even naar beneden gegaan en hebben een raketje voor hem gehaald. Hij vond het erg lekker. Zijn hele mond doet zeer en daarom is het voor hem heerlijk als er iets kouds langs gaat. Na het ijsje zijn wij weer naar huis gegaan.

Groetjes Rosanne

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

Pff, dan zie je weer hoe ziek Co nog steeds is… Fijn dat hij kon genieten van dat koude ijsje. Hopelijk voelt het snel beter in zijn mond en keel. Op het moment ben je met elk stukje vooruitgang blij denk ik.
Hoe is Co er geestelijk onder. Bevat ie het allemaal een beetje? Dat lijkt me zo moeilijk voor hem, en voor jullie om dat te zien…
We blijven positieve kracht sturen hoor, en sterkte voor jullie allemaal!

Reactie door Annette Elias
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: