Co is een held!


20 juni
20 juni 2011, 22:01
Filed under: Uncategorized

Vanmorgen toen ik belde naar het AMC kreeg ik te horen dat Co weer een bloeding had gehad en dat hij ondertussen al weer 4 zakjes bloed had gehad. Balen dus. Ze zouden weergaan kijken. S’middags tijdens bezoek kwamen ze vertellen dat ze nog een keer wilde gaan kijken uit voorzorg om te kijken of het plekje (net voorbij zijn maag) wat ze s’morgens hadden gezien nog dicht was. Het plekje zag er nog onrustig uit en de maag lever darm specialist dacht dat het binnen 24 uur wel weer zou gaan bloeden en dat ze het dan anders zouden gaan behandelen. Nadat ze dit ons verteld hadden gingen we weer bij Co kijken maar mochten niet naar binnen. Hij gaf weer bloed op. De behandeling waar ze het over hadden gingen ze nu gelijk uitvoeren. Ik mocht nog even bij hem om hem even een knuffel te geven. Wij gingen weer naar huis en ze zouden bellen als de behandeling klaar zou zijn. Om ongeveer kwart voor 6 belde ze dat het allemaal goed gelukt was. Ze zijn nu niet via zijn mond naar binnen gegaan maar nu via een slagader en hebben zo de ader opgezocht die aan het bloeden was. Deze ader hebben ze nu van binnen uit dicht gemaakt. Vanavond ben ik weer heen geweest, hij was erg moe maar heeft zelf goede hoop dat het nu goed komt, en wij ook. Toen ik weg ging zei hij dat hij ging slapen tot morgen 10 uur zei hij.

Gerdine.

Advertenties

6 reacties so far
Plaats een reactie

Hee lieve Gerdien.
Ik heb maar weer een kaarsie aangestoken…
Ik hoop dat dit het was wat betreft het bloeden…
Het zal Co toch ook niet in zijn koude kleren gaan zitten…
Feliciteer je hem morgen van me?
Het zal wel heel anders zijn maar dat waren die van jou en Mel ook al…
Sterkte, als ik weer een beetje in mijn hummetje ben kom ik weer snel langs…

Kus, Arienne

Reactie door Arienne

hopelijk was dit de laatste bloeding en kan Co nu opknappende heen gaan met alleen maar goede berichten
morgen weer een dag met een dubbel gevoel jarig en in het amc feliciteer hem maar ff van ons de florissen
veel heel heel veel sterkte gerdine en de kids

Reactie door de florissen

Hoi lieve allemaal,
Nu ik dit gelezen heb ben ik weer iets geruster dan toen ik jullie vanavond even tegen kwam. Ik ga weer volop bidden, duimen, hopen en alle positieve energie doorstralen. Veel sterkte allemaal en Co in ’t bijzonder.

Reactie door Astrid

lieve allemaal
wat is dit weer een vreselijke afvaller,heel veel sterkte voor jullie allemaal. en ook allemaal gefeliciteerd met co die vandaag jarig is, feliciteer je co van ons en heel veel groetjes we denken aan jullie x x

Reactie door marga

Lieve Gerdine,
Dat is even schrikken wat ik nu lees over Co. Het is wel allemaal dubbel en zwaar voor jullie.Mijn gedachten zijn bij jullie en heel veel sterkte!
groetjes Anneke

Reactie door Anneke

Lieve Gerdien en kinderen,
het is jammer dat er steeds bloedingen zijn maar het voelt goed dat Co in vertrouwde handen is. We hopen vurig dat de laatste ingreep het gewenste effect heeft. We duimen voor jullie allemaal en in het bijzonder voor Co.
Morgen is Co jarig. Dat zal ongetwijfeld een dubbel gevoel geven. We vertrouwen erop dat het morgen een mooie dag met Co wordt en dat we zijn verjaardag volgend jaar in veel betere omstandigheden gaan meemaken.
Groeten van Anty & Ton

Reactie door Ton en Anty
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: