Co is een held!


22 juni
22 juni 2011, 22:17
Filed under: Uncategorized

We hadden natuurlijk nog niet genoeg slecht nieuws gehad. Er kon nog wel wat bij.
Gisteravond had hij weer een zakje bloed gehad, vannacht kwamen daar nog eens 10 bij en vandaag overdag nog 4. Dat maakt samen 15 zakjes bloed. Het zijn zakjes van halve liters en als je dan bedenk dat  een man ongeveer 5 liter bloed in zijn lichaam heeft is dat niet best. Dit kan zo niet doorgaan en de dokters begonnen zich toch wel een beetje zorgen te maken. Weer zijn ze gaan kijken, weer is er een plek dichtgebrand en weer mogen we gaan hopen dat het nu toch echt klaar is met bloeden. Wel is het erg vermoeiend geweest voor hem en ligt hij dus ook weer aan de beademing. Daarbij is er ook weer een bacterie gevonden in zijn bloed waarvan we waarschijnlijk morgen te horen krijgen of dat gevaarlijk is of niet. Wel krijgt hij alvast antibiotica tegen die bacterie. 
Het moet gewoon stoppen want het wordt nu toch wel een beetje veel allemaal en het was al veel. Dus we gaan doen waar we na 6 en een halve week ondertussen wel goed in geworden zijn: wachten en hopen.

Groetjes van Rosanne

Advertenties

8 reacties so far
Plaats een reactie

heel veel sterkte hoor we duimen en denken aan jullie x x

Reactie door marga

Ik heb weer een kaarsje voor jullie branden. Wat een ellende allemaal.
Maar wat is Co een ongelofelijk harde vechter om dit allemaal te doorstaan. Heel veel sterkte en we bidden, hopen, duimen dat de bloedingen nu echt onder controle zijn.

Reactie door Petra

Ik heb weer een kaarsje voor jullie branden. Wat een ellende allemaal.
Maar wat is Co een ongelofelijk harde vechter om dit allemaal te doorstaan. Heel veel sterkte en we hopen, bidden, duimen dat de bloedingen nu echt onder controle zijn.

Reactie door Petra

Ik onderdruk nu een paar heel lelijke woorden, want dit is zoooo oneerlijk. Of Co en jullie nog niet genoeg gehad hebben!!!! Hij heeft al zo laten zien een sterke kerel te zijn, en dan dit weer.. bah! Ik hoop dat ze het snel allemaal onder controle hebben. Hij is echt, daar ben ik van overtuigd, daar in Amsterdam in de allerbeste handen. Verder is het voor iedereen er om heen afwachten, bidden en hopen. Zwaar voor jullie! We gaan weer alle positieve krachten verzamelen met z’n allen en het naar Co toe sturen! Sterkte allemaal en houd je sterk
(mocht er extra bloed nodig zijn zou ik het graag afstaan!!)

Reactie door Annette Elias

dit is zo oneerlijk had co al niet genoeg gehad
we kunne alleen maar hopen dat ze dit snel onder controle krijgen zo dat co weer opknapende heen kan gaan en wel richting hoorn en daarna naar huis

gerdine en de kids heel veel sterkte

de florissen

Reactie door de florissen

ik kan alleen zeggen met tranen in mijn ogen……heel veel sterkte.

verschrikkelijk nieuws weer
had toch wel een klein beetje feest moeten zijn
alsnog gefeliciteerd…..

duimen voor jullie
sjaak en anita

Reactie door anita

Zet m op Co Je hebt niet voor niets een weblog die heet Co is een held
Je bent tevens een vechter en wij duimen ook voor je, heeeel erg hard.
Gerdine en kinderen sterkte.

Reactie door Knijn

Er is zoveel wat ik zou willen doen… En dat terwijl ik weet dat ik met hopen, bidden, een kaars opsteken bijna alles doe wat in mijn mogelijkheden ligt… Er is zoveel wat ik zou willen zeggen… Maar er is al zoveel gezegd, het zou op napraten lijken. Toch doe ik het, omdat ik jullie graag wil laten weten dat ik met jullie meeleef. En dat jullie me weten te vinden, als ik dan ook maar kan helpen, met wat dan ook… Kom op he Co, je kan het! En Gerdien en de kinderen… Nog steeds sterkte hoor… We zijn er voor jullie!

Reactie door Arienne
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: