Co is een held!


vrijdag 24 juni 2011
24 juni 2011, 22:56
Filed under: Uncategorized

Wat wij niet goed hadden begrepen was dat hij woensdagavond niet alleen aan de beademing ging maar ook in slaap werd gehouden. Hij was zo ontzettend moe en hij moest echt rusten. Dat hebben ze hem laten doen en hij is vandaag weer wakker geworden. De beademing is er gelukkig ook weer af!
Sinds die bloeding woensdag weer is dichtgebrand heeft hij ook niet meer gebloedt. Natuurlijk vinden we het nog steeds eng want het is al vaker gebeurd dat ze dachten dat het bloeden nu echt over was en dan ging het ook weer bloeden. Hopen dat het nu dan echt klaar is.
Morgen gaan ze wel weer kijken. We weten eigenlijk niet waarom dat is. Misschien om te kijken hoe het eruit ziet. Of er nog meer plekken zijn. Dat horen we morgen wel weer.
We hopen echt heel erg dat we nu weer vooruit kunnen. Zelf lijkt hij er erg rustig onder. Hij is altijd rustig gebleven onder al deze ellende. Natuurlijk heeft hij ook zijn momenten maar dat hebben we allemaal. Ik heb in ieder geval wel bewondering voor hem en ik ben echt ontzettend trots.

Rosanne

Advertenties

4 reacties so far
Plaats een reactie

Blij te horen dat de beademing er weer uit is,hij heeft engeltjes om zich heen die van hem houden en daar krijgt hij kracht uit en Co is een doorzetter

Reactie door daan en gerda

fijn om dit telezen dat het gelukkig weer ietsie vooruit gaat, hele opluchting, sterkte en groetjes

Reactie door marga

Helemaal terecht hoor Rosanne om trots te zijn op onze held Co, ik doe met je mee, en ben net zo trots op jullie allemaal, want jullie weren jullie ook kranig. Heel veel sterkte allemaal. Waar ik ook ben, ik zal aan jullie denken en kaarsjes branden. Lieve groetjes Astrid.

Reactie door Astrid

Hee Roos!

Echt goed joh hoe het nu allemaal gaat!

Sterkte nog allemaal en hou vol hea! Het komt allemaal goed! de engeltjes waken over hem:)

Reactie door Doina
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: