Co is een held!


27 juni 2011; niet best
27 juni 2011, 21:47
Filed under: Uncategorized

Vandaag was weer eens een slechte dag. Hij slaapt al weer sinds zaterdagavond. Vandaag zijn er twee bacteriën gevonden. De ene zit in de bloedbaan en dat kan op zijn hart gaan zitten. Ze gaan deze bacterie langdurig behandelen. In ieder geval totdat de huid is herstelt. De andere zit in beide longen. Hij heeft dus een dubbele longontsteking en de bacterie is resistent voor de gangbare antibiotica.
De bacterie in zijn longen is besmettelijk en daarom ligt mijn vader in isolatie/carantene wat het ook is en hoe je het ook schrijft. Waar het op neer komt is dat we eerst een deur door moeten, onze handen wassen met alcohol, een schort aan en dan mogen we zijn kamertje in. Willen we hem aanraken dan moeten we handschoenen aan en geloof me, daar wordt je niet vrolijk van. Dat hoort niet. Ik wil hem aan kunnen raken zonder gedoe.
Ook was zijn HB weer gezakt en waarschijnlijk zijn de bloedingen dus ook nog niet gestopt.
Ik wou dat ik wat leuks kon vertellen maar dit is het toch echt. Beter kan ik het niet maken.

Mijn moeder is even een tijdje onbereikbaar. Er zijn zoveel mensen die bellen en dat vinden we ook ontzettend lief maar de telefoon blijft maar gaan en het wordt allemaal een beetje teveel. We vertellen steeds hetzelfde.  Hou de site in de gaten en wij proberen de dingen er ook zoveel mogelijk op te zetten. Wel snap ik dat sommige mensen toch behoefte hebben aan een telefoontje. Dan kan je mij bellen. (Rosanne). Mobiel of naar de huistelefoon.

Groetjes  Rosanne

Advertenties

7 reacties so far
Plaats een reactie

ik leef met jullie mee, heel veel sterkte, liefs marga

Reactie door marga

Heel veel sterkte!
groetjes Anneke Konijn

Reactie door Anneke

Wat is dit ongeloofelijk zwaar voor jullie allemaal en wat voel je je machteloos als je bij zijn bed staat. Alle toeters en bellen zitten er weer op en aan. Jullie nogmaals enorm veel sterkte om ook deze enorme tegenvaller weer te boven te komen, maar zo lang de arsten blijven behandelen mogen/moeten we hoop houden.

Reactie door Petra

Lieve allemaal, veel sterkte,
gr. Astrid

Reactie door astrid

Goh jongens…
Wat een vervelend nieuws…
Net als Peet, koester ik ook hoop, elke strohalm pakken die je vinden kan, en zolang de artsen inderdaad nog behandelen, is er een weg…

Reactie door Arienne

jeetje wat een nieuws
dit is toch wel een hele slechte film zo
we hopen zo voor jullie op goed nieuws en een vooruit gang
dat gerdine een beetje klaar is met de telefoon dat begrijp ik wel want het is zo dubbel als ze niet bellen is het niet goed en als ze bellen denk je nu ff niet het is wel allemaal goed bedoelt maar nu ff niet en dat vind ik ook heel logisch
kan jullie weer alleen maar heel veel sterkte wensen
de florissen

Reactie door de florissen

Lieve mensen, wat een tegenvallers allemaal… Hoop steeds op hoera-berichten maar lees de laatste dagen over jullie zorgen en tegenslag. Houd je er aan vast dat CO een vechter is! We denken aan jullie allemaal, en sturen alle kracht die kant op. Het kaarsje brandt hier voor Co.
Het moet haast onverdraaglijk voor jullie zijn om er weer zo bij te staan en niks te kunnen doen. Verstandig en goed om even een contactstop te hebben qua telefoon. Andere dingen gaan nu voor!!! Fijn dat jullie ons ondanks alle drukte en stress zo goed op de hoogte houden. Reken er op dat er heel veel mensen zijn die aan jullie denken…..

Reactie door Annette Elias
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: