Co is een held!


17 Juli 2011
17 juli 2011, 11:59
Filed under: Uncategorized

Co gaat opnieuw leren eten. Omdat hij dat opnieuw moet gaan leren mag hij bestellen waar hij zin in heeft. Zo heeft hij gister een frikandel besteld. Hij heeft de helft opgegeten met mayo en zat toen vol. Pauline had mini slagroomsoesjes mee gister en daar heeft hij er ook een van gegeten. Na een soesje zei hij dat hij genoeg had. Co bij wie de koeken en stukken taart niet groot genoeg konden. We hebben er wel om gelachen. Ook heeft hij een blaasbel gekregen. De bel bij zijn ellboog werkte toch niet goed, wel als hij op zijn rug ligt maar hij word regelmatig gekeerd. Nu hoeft hij alleen maar op een pijpje te blazen en de zuster komt. Het word nu wel zwaar voor Co hij wil naar huis en heeft het wel gezien in het ziekenhuis. Het duurt nu al 10 weken en het eind is nog niet in zicht. De fysio had ook gezegd dat hij waarschijnlijk eerder kan lopen dan iets met zijn handen vast pakken, dit viel hem ook niet mee. Dus af en toe even een potje janken met elkaar en elkaar weer moed inspreken. We komen er wel maar het valt af en toe niet mee.

Gerdine.

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Nee, logisch hoor, dat je af en toe samen een fikse dip hebt… Je wilt zo veel maar je lichaam werkt niet mee, dat is al ellendig, maar het accepteren daarvan ook! En je man zien worstelen met alles wat gebeurd is is ook zwaar. En dan zeg ik het nog heel mild….
Gegeven is wel dat het zienderogen beter gaat… dat geeft moed, maar drukt je ook met je neus op de feiten… dat het lang duurt en dat je nu een beetje gaat toelaten wat er gebeurd is. Niet meer op de overlevingsstand, maar er over nadenken. En dan slaat alsnog de schrik toe lijkt me… en gaan alle scenario’s nog eens voorbij.. Maar als je kijkt wat die tijger van een vent al heeft doorstaan joh, dan moet ie toch echt wel ijzersterk zijn… hij komt er wel! Zeker met jullie als grote en onvoorwaardelijke steun….!! Als Co eenmaal mag eten dan zal ie al een stuk sterker worden. Maar feit blijft dat het lang duurt, en dat er dagen zullen zijn dat je weinig vooruitgang lijkt te zien… en dat ik gewoon ROT! (ik wou een ander woord typen) De weg gaat absoluut omhoog (HOERA!!!) , maar voor je bij de top komt moet je nog heel wat brokken steen over…. Ik hoop dat het jullie lukt het doel, de top, in zicht te houden!

Ik wens jullie in ieder geval heel veel kracht en sterkte en ik vind je supersterk overkomen in je verhalen Gerdine. Realistisch maar sterk. Jullie zijn volgens mij een topteam!

Reactie door Annette Elias

gaat de goede kant op zo
en samen huilen is heel normaal hoor en daar knap je wel van op
het valt ook allemaal niet mee maar je moet er wel mee handelen
en samen zijn jullie sterk
groetjes de florissen

Reactie door de florissen

Het gras aan de overkant is altijd groener…
Dat weten we allemaal wel…
Je hebt zo van die dagen dat gaat alles lekker, misschien wel te lekker voor woorden… Maar dan heb je ook van die dagen dat het gewoon niet mag. En dan kan een potje janken vreselijk opluchten. Dat weet ik zeker. Dat hebben we allemaal wel eens… Het is zo oneerlijk dat dit nou juist jullie moest overkomen, maar of ik iemand in gedachten had die ik het dan wel had gegund? Die kan ik ook niet bedenken…
Nu is er voor jullie wel een heel klein zonnestraaltje achter de wolken, en ik hoop dat op een dag de zon zo mag stralen dat zelfs ik ervan verbrand! (Dat doe ik nl. nooit…) Maar voor nu, heel rustig aan doen, in stijgende lijn. Tijd is jullie beste vriend.
De tijd zal het jullie maar ons ook zeker, leren…
Wat ik heel bijzonder vind is dat jullie allen op jullie eigen manier, maar ook als gezin een eenheid zijn! Echt Co en Gerdine, daar mogen jullie trots op zijn!

Dikke kus, Arienne

Reactie door Arienne
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: