Co is een held!


16 augustus
16 augustus 2011, 23:41
Filed under: Uncategorized

Zondag met Co naar het strand geweest. Heliomare ligt echt heel dicht bij het strand. Er loopt een pad van betonplaaten voor de strandtenten langs dus kan je met de rolstoel even naar het strand. Nou ja even….. het is wel even flink duwen tegen de duin op. Maar het was de moeite waard. Als het goed is krijgt Co deze week een elektrische rolstoel dan kan hij zelf rijden. Co zijn rechterhand is verkramd dus die kan om het stuurpalletje en hij kan en beetje heen en weer bewegen met zijn arm dus dat moet gaan lukken. Zondag avond was Co erg warm dat ik weg ging de volgende dag hoorde ik dat hij blaasonsteking had. Gelukkig ging het vandaag al weer een stuk beter. De katheter moest er wel uit vandaag. Daar zag hij wel tegen op want als hij niet goed plast gaan ze er weer met een slangetje in om de boel weer goed leeg te laten lopen en dat is echt geen pretje. Vandaag ging het plassen gelukkig goed en is dat niet nodig geweest. Het allerlaatste slangetje is er nu dus uit en hij plast. Hij vroeg ook of ik dit op de site wou zetten. Zet je het er wel even op zei hij, dat ik kan plassen. Ook word hij nog steeds

Co aan het strand.

alle dagen sterker en gaat iedere dag een stapje vooruit. Hij zit echt op zijn plek daar vooral het gezamelijk eten in de woonkamer vind hij erg leuk en gezellig, maar een dagje naar huis is op dit moment zijn grootste wens en daar doet hij dan ook zijn stinkende best voor.

Advertenties

6 reacties so far
Plaats een reactie

Oh lekker op het strand! Het was ook mooi weer vandaag! Je ziet er al weer een stuk beter uit dan op de vorige foto Co, je wangen beginnen weer wat voller te worden. Goedzo!
Je hebt al weer mooie stappen gemaakt, weer gewoon plassen en weer sterker worden. Top Man!!! (als ik een icoontje kon bijvoegen zou hier een “duim omhoog” staan!)

Reactie door Annette Elias

Tijd niet meer op jullie weblog geweest, we waren met vakantie.
Goh wat lees ik allemaal? Ben blij dat het goed gaat met Co. Super! Geweldig!
Ik kan me heel goed voorstellen dat het nu zijn grootste wens is om een dagje naar huis te gaan. Maar dat gaat zeker lukken nu Co vooruit blijft gaan als ik dit lees.
Groetjes Anneke Konijn

Reactie door Anneke

Hoi Co.
Geweldig dat er zo veel vooruitgang in zit. Helemaal top. We zien je graag snel verschijnen op de Aurora! Sterkte en succes in dat wonderschone Wijk aan Zee šŸ˜‰
Groeten Bas en Christa

Reactie door Bas en Christa

Toppiejoppie!

Reactie door Arienne

Geweldig, alweer lekker naar het strand. Fijn Gerdine dat je dit alweer voor Co kunt doen, komen jouw sportactiviteiten ook mooi van pas. Want spierballen zul je wel nodig hebben gehad. Co, je ziet er inderdaad een stukje voller uit en fijn dat je ook dat laatste o zo vervelende slangetje kwijt bent.

Reactie door Petra

gisteren zijn we bij co geweest ze magere koppie is zo goed als weg
hij was goed te spreken en het was erg gezellig
hij gaat goed vooruit en straks kan hij als hij in de Estoel ipv ebike zit heel heliomare en wijk aan zee onveilig maken zelf weer mobiel is heel erg fijn
ga zo door
we gaan je zeker nog een keer bezoeken hoor
groetjes de florissen

Reactie door de florissen
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: