Co is een held!


20 augustus
20 augustus 2011, 10:00
Filed under: Uncategorized

Gelukkig valt het allemaal mee maar gisteravond om half 12 is Co weer met de ambulance naar Hoorn gegaan. Hij had verhoging en was dat we op bezoek kwamen niet helemaal fit. In Heliomare waren ze bang dat de blaasonsteking uit de hand ging lopen en wilde hem laten ondezoeken in het ziekenhuis. Het valt dus allemaal mee hij heeft verhoging van de wond onder zijn voet. Op zijn hiel. Hij gaat zo snel mogelijk weer terug naar Heliomare. Waarschijnlijk na het weekend. Co had voor maandag een afspraak staan in Hoorn en ik denk dat ze die wel even af wachten dat hij daarna weer terug gaat. Gister overdag had hij wel een leuke dag gehad zijn nieuwe stoel was klaar dus ging hij op pad om hem uit te testen. De ergotherapeut had wel een leuke route voor hem door de duinen. Hij is heeft dus een mooi rondje gereden met haar in zijn nieuwe stoel. Het ging prima en hij zag het helemaal zitten voor vandaag we konden wel even het dorp in even naar de spar en samen naar het strand. Helaas moeten we dit even uitstellen.

Gerdine.

Advertenties

2 reacties so far
Plaats een reactie

hoi allemaal ik schrok wel even hoor Co naar het ziekenhuis, maar gelukkig valt het mee. jullie hebben nu weleens genoeg gehad! het is nu net zo handig als Co blijft tot maandag en dan lekker scheuren door wijk aan zee ha ha gr Marga

Reactie door marga

Gelukkig houden ze alles goed in de gaten. Hoop voor jullie allemaal dat Co gauw weer terug kan naar Heliomare. Sterkte.

Reactie door Petra
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: