Co is een held!


23 augustus
23 augustus 2011, 19:21
Filed under: Uncategorized

Vanmiddag met ballonen en donuts naar Co gegaan, Rosanne is geslaagd voor haar autotheorie. Even een klein feestje gevierd met elkaar.

Gister werd ons duidelijk dat het nog niet helemaal bekend was waar de koorts vandaan komt. Co was gister bij de vaatchirurg geweest en die zei dat de wond aan zijn voet niet ontstoken is. Ook werd er gister verteld dat Co vandaag weer bloed zou krijgen, hier was Co ook nog niet van op de hoogte. De arts had hem dat niet verteld. Vandaag heeft Co maar eens uitleg gevraagd. Het schijnt dat Co een colibacterie heeft en dat hij daar koorts van heeft hier krijgt hij abtibiotica voor. Co zijn nieren kunnen niet goed het beenmerg op peil houden en hier voor was het dus weer nodig dat hij bloed krijgt.  Het is nog niet helemaal duidelijk waneer hij weer naar Heliomare gaat.

Advertenties

1 reactie so far
Plaats een reactie

hoi allemaal, het laatste bericht is dat het gelukkig weer de goede kant opgaat, je krijg alweer praatjes!!!!! gelukkig maar en Gerdine ook super dat je suiker zo goed is topiiiiiiiiie. tot morgen in Hoorn maar ik hoop het niet want dan ben je weer in Heliomare en daar wil je weer graag heen, daarvoor maak ik een nieuwe afspraak. gr

Reactie door marga
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: