Co is een held!


29 augustus
29 augustus 2011, 09:05
Filed under: Uncategorized

Co mag zijn kamer niet af. Vrijdagavond toen ik bij hem kwam vertelde hij dat uit de kweek die ze hadden genomen voor dat hij weer naar Hoorn ging een bacterie zat. Deze bacterie zit in zijn wonden en op zich niet zo schadelijk maar uit voorzorg dat hij niet anderen patienten er mee besmet mag hij zijn kamer niet af. Hij mag wel naar buiten maar niet de woonkamer in. Zaterdagmiddag zijn we heel even buiten geweest, het was niet echt lekker weer. Gister zijn we even naar het strand geweest dit was heerlijk. Lekker uitgewaaid. Co zijn nieren werken toch ook niet helemaal goed, ze filteren wel maar maken te kort beenmerg aan hier gaat hij injecties voor krijgen. Of dit tijdelijk is of dat dit zo blijft is nog niet helemaal duidelijk. Door de bacterie is er ook niet zo veel mogelijk de fysio vind hem een goeie voor in het zwembad maar dat kan nu ook niet. Dan zouden ze het bad iedere keer na Co leeg moeten laten lopen. De sportruimte in of de oefenzaal mag ook niet. Dit is wel erg balen. Co krijgt dus een beetje therapie op zijn kamer. Vandaag komt de hygienist en word er misschien meer duidelijk. Co gaat er maar van uit dat hij deze week nog wel op zijn kamer moet blijven. Het zit er wel in dat ze weer een kweek nemen en dan weer moeten wachten op de uitslag, en dat duurt even.

Gerdine.

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

He, jammer, dat zijn toch niet helemaal de berichten waar Co op zit te wachten. Maar goed, geduld is een schone zaak en dat heb je echt wel Co, als ik zo de afgelopen maanden bekijk.
Hou jullie haaks, ik zie jullie woensdag. Lieve groetjes Astrid.

Reactie door Astrid

Dat is een tegenvaller. Nog net geen eenzame opsluiting, maar gezellig is anders. Ik hoop dat er snel verandering in komt!

Reactie door Annelies van Diepen

wat verschrikkelijk, heb medelijden met jullie allemaal..
wens jullie heel veel sterkte!!!!!!!!!!

zet aub door!!!!!!!!!!!

ennn als je vervoer nodig heb……gewoon mailen he

Reactie door anita
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: