Co is een held!


Mooie dag gehad
25 september 2011, 11:16
Filed under: Uncategorized

Gisteren was een topdag. Lekker thuis geweest. Fantastisch om weer in m’n eigen vertrouwde omgeving te zijn. Alle kinderen waren thuis, dus hebben we de dag doorgebracht met het hele gezin. We hadden natuurlijk het voordeel dat het mooi weer was. We konden daardoor ook lekker buiten zijn. We hebben in de tuin gezeten en gewandeld door het dorp. Volgende week ga ik waarschijnlijk voor een nachtje naar huis. Dat lijkt me helemaal super. Zo’n bezoek aan thuis werkt wel goed voor je mentaliteit. Ik heb vandaag het gevoel dat ik alles aan kan. En dat is wel prettig. Ik ga zo maar door denk ik.

Groeten van Co

Advertenties

9 reacties so far
Plaats een reactie

Beste Co,

wat een goed nieuws zeg. Het lijkt me inderdaad fantastisch voor jullie dat je een dagje thuis was. Je eigen gezinnetje om je heen, alsof alles even `normaal` is. Nou ga zo door, met alle vooruitgangen, we leven nog steeds erg met jullie mee.
groetjes Jan en Kitty Smit uit Hauwert

Reactie door Jan en Kitty Smit

Lekker Co, nog even nagenieten van je dag thuis. Je had er lang naar uitgekeken, wat logisch is. Goed he van Rosanne en Melanie. Duimen voor je volgende stap Co, zet em op.
Groetjes, Theo en Indera

Reactie door Theo en Indera

Hier heb je ook hard voor geknokt! Op naar het volgende weekend!
Groetjes Anty&Ton

Reactie door anty&ton

Hey Co en de rest

Super dat je weer eens in je eigen huissie geweest bent Co. Wat met dat een emo-momentje geweest zijn. Hoop dat de vorderingen gestaag doorgaan. Alvast veel plezier met je eerste nacht thuis straks, weer een mijlpaal!

Groetjes uit Wognum

Marco Huisman

Reactie door Marco Huisman

Yes! Geweldig! Top!

Reactie door corina ligthart

OOOOO je denkt dat je zo wel door gaat!!! Hahaha ik denk dat jij dat wel zeker weet!!!!!!!!!!! Groetjes Wendy

Reactie door Wendy

Beste Co , via Nieuwsgrazer kwam ik er vandaag achter dat er een website bestond met jouw(jullie) hele lange pad wat je moet lopen voor herstel. Ik heb met enorme bewondering bijna alle berichtjes gelezen. Kerl, kerel wat een moed!! en wat een doorzettingsvermogen van jou en jehele familie!!
Petje af, vanaf hier de allerbeste wensen voor jou en ik hoop dat ik weer gauw eens een koppie voor je mag intappen, groetjes van de Boerdikkers, fam Jos en Greet Schouten-de Boer.

Reactie door Greet Schouten-de Boer

Co,

Hier ff een groet vanuit de Meeuwenstraat in Spanbroek van je “ouwe” aanvoerder van de veteranen. Zoals meerderen al hebben aangegeven hebben wij ook bewondering voor de manier waarop je jezelf terugvecht. In principe zagen wij dit natuurlijk op het voetbalveld alle weken, maar ja dit is toch wel een andere strijd. Toch zijn wij er van overtuigd dat jij met jouw inzet er weer boven op gaat komen. Hou vol want zo’n dag thuis moeten er meer worden.

Groeten van Nico en Karin Dam.

Reactie door Nico Dam

He hallo co.
Dit is even een reactie van fokke van der wolf .
He beste jongen ik was best geschrokken over wat jou is overkomen!!!
Maar ben blij te horen en te lezen dat het iets beter met jou gaat man.Wij hebben in almere leuk samen gewerkt en ben best geschrokken wat jou is overkomen totaal onverwachts voor mij en jou natuurlijk!!iK HOOP DAT HET VERDER VOORSPOEDIG EN SNEL BETER MET JOU GAAT!! En hoop jou snel weer even te kunnen zien,want ik kom binnenkort even bij jou langs als dat uitkomt?.Ik neem van tevoren wel even contact op met jou of familie.
Nou beste jongen tot ziens en beterschap.
Groetjes van fokke uit friesland.

Reactie door fokke
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: