Co is een held!


Winstpunten
17 oktober 2011, 20:48
Filed under: Uncategorized

Het gaat hier best lekker, in Heliomare. Ik heb steeds winstpunten, de een wat groter dan de ander. Wat heel plezierig en practisch is, is dat ik nu makkelijk kan opstaan uit m’n rolstoel. Dat is heel handig bij de verzorging bijvoorbeeld. Mijn rechterhand, mijn zogenaamde functiehand, is steeds minder verkrampt, zodat ik steeds grotere dingen kan vastpakken. Nog even en dan ik weer een bierflesje vasthouden. Over winstpunten gesproken! Het gevoel in handen en voeten komt langzaam terug. Ik krijg het gevoel dat het geduld, dat ik de laatste maanden moest hebben, over een aantal weken  (?) beloond gaat worden. Het weekend was weer lekker, thuis. Veel mensen gesproken in het dorp en lekker op de bank gezeten, en naar ‘Ik hou van Holland’ gekeken. Zondag hebben we de verjaardag van Bart gevierd. Vandaag dacht ik dat ik voor het eerst tijdens mijn ziek-zijn geen bezoek zou ontvangen. Kwam er toch nog weer onverwacht bezoek van Frans en Jenny. Een leuke meevaller dus. Aan aandacht gelukkig geen gebrek. Hier in Heliomare moet ik m’n winst pakken met mijn herstel. Thuis kan ik daar in het weekend van genieten, want thuis is altijd nog een stukje beter toeven, dan hier in Wijk aan zee.

Groet van Co

Advertenties

5 reacties so far
Plaats een reactie

Ik ben benieuwd of het me lukt.
Maar ja goed voorbeeld moet je opvolgen.

Reactie door frans

Als het je lukt, wil ik graag met je proosten. Het is goed om te horen, dat je steeds weer vooruitgang boekt. Alle kleine beetjes is weer 1 grote stap vooruit. Ga zo door Co. Ik vind je een kanjer.

Liefs,
Yvonne

Reactie door Yvonne

Dat flesje bier gaan we proberen met een Texels-bockbiertje,
vond ik lekker en jij ook denk ik. Dus veel oefenen met lege flesjes, van plastic, die vallen niet kapot, tot je glas kunt vasthouden. Afgesproken?
Frans.

Reactie door frans

fijn om telezen Co, we zijn alweer woensdag dus op naar het weekend, denk aan je groetjes

Reactie door marga

Fijn dat ook het gevoel in je hand steeds beter wordt. Wat zal dat biertje straks lekker smaken, als jezelf het flesje weer vast kunt houden. Het weer is jullie trouwens ook goed gezind, want ook komend weekend wordt het weer lekker weer. Maar dat hebben jullie ook wel verdiend. Nog 2 goede oefen dagen en dan is het alweer zover. Alvast weer een heel goed weekend toegewenst.

Reactie door Petra
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: