Co is een held!


Vermoeiend
2 november 2011, 21:18
Filed under: Uncategorized

Vandaag was een pittige dag. Ik heb zoveel op mijn benen gestaan vandaag, dat ik aan het eind van de middag op bed ben gaan liggen, zo moe was ik. Met fysiotherapie heb ik veel gelopen en later met tafeltennis ook. Tafeltennis was heel leuk om te doen, maar was heel vermoeiend. Van de fysiotherapeut moest ik namelijk staand tafeltennissen, want dan heb je dubbel therapie. Voor de benen en voor de rechterarm/hand. Maar na een goed kwartier was ik er helemaal klaar mee en ben ik gestopt. Soms denk ik dat ik een hele piet ben, maar na een dag als vandaag weet ik weer dat de krachten nog lang niet volledig terug zijn. Maar goed, ik ga toch langzaam vooruit op verschillende punten en morgen ga ik alweer naar huis. Ik ben dus prima te spreken. Om 5 uur morgenmiddag komt Petra me halen en brengt me naar huis. Dan heb ik 3 dagen en 3 nachten te gaan thuis en daar kijk ik naar uit. Zaterdag belooft een gezellige dag te worden. Dan komen een paar jongens de tuin doen. Kan ik mooi delegeren, want dat kan ik goed en ik word er niet zo moe van. Als het dan mooi weer is hebben we gewoon een leuke dag met elkaar. Het wordt vast een mooi weekend.

Groeten uit Heliomare,

Co

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

Geniet weer lekker van aankomend weekend en laat de jongens het werk doen. Altijd leuk om andere te zien werken ;-). Hoop dat de jongens er weer iets moois van maken.
X Yvonne

Reactie door Yvonne

Veel plezier weer dit weekend! En die tuin kan ook een mooie oefening zijn hoor! Loop er door heen en wijs aan wat ze moeten doen! hahahaha.

Reactie door Wendy

Doet me goed dat ik nog als een jongen word gezien.
Ik verheug me op de tuinklus.
Ton

Reactie door anty&ton
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: