Co is een held!


Geduld
17 november 2011, 19:51
Filed under: Uncategorized

Het gaat hier langzaam vooruit. Het tijdperk ‘geduld’ is aangebroken. De zenuwbanen richting handen en voeten moeten herstellen. Als ik naar m’n armen en benen kijk, vind ik die toch wel lang. Geduld is dus geboden, vanaf nu. Het is onduidelijk  wanneer er weer functie terugkomt. Gelukkig zien de artsen het hier positief in. Op die manier kan ik er ook in blijven geloven. Gelukkig gaat het lopen steeds beter. Ik kan nu al met 1 kruk lopen, zodat mijn rollator straks aan de kant kan. Met mijn rechterhand, mijn zogenaamde functiehand, gaat het ook steeds beter. Gewone dingen, zoals mijn bord leeg eten, kan ik nu zelf. Zoals gezegd, het gaat vooruit, maar langzaam. Om die reden zal ik wat minder schrijven dan voorheen. Gewoon omdat er niet veel te melden is. Mijn weekritme, voor de komende tijd, ziet er als volgt uit: Vrijdagmiddag naar huis tot zondagavond. Zondagavond weer naar Heliomare, om dan vrijdagmiddag weer naar huis toe te gaan.

Groeten uit Wijk aan zee,

Co

Advertenties

4 reacties so far
Plaats een reactie

hallo Co, gerdien en kinderen, ik heb al een tijdje geleden de site-naam gekregen van Gerdien en heb deze ook regelmatig gevolgd! ik heb heel veel bewondering en respect hoe jullie met elkaar omgaan met deze hele lange sleep van ziekte.
ik hoop dat de toekomst er voor jullie rooskleurig uit ziet en zoals het er nu naar uit ziet, wat ik dan lees, gaat Co goed vooruit, chapeau!!
ik blijf jullie volgen om te lezn hoe of het gaat.
groeten Christina Groen (schoonzus Friso en Marianna)

Reactie door christina groen

Hi Co ben vanavond toch wel geschrokken dat ik je tegenkwam in Heliomare. Maar ik voelde toch een hoop positieve energie bij je. De korte tijd voor Growepa in het slechte weer vond ik wel erg gezellig met jou. Ik wip nog wwel eens langs als ik bij mn zwager op bezoek ga.
Groetjes Ab

Reactie door ab scheerman

ben gisteren bij je geweest en vond je gigantisch voor uit gegaan toppie man gan zo door
groetjes tineke

Reactie door de florissen

Co, je weet dat we van alles op de hoogte willen worden gehouden.
Door de familie uiteraard, maar het meest belangrijke is door jezelf.
Want ik weet dat geen bericht wel een goed bericht is, maar iets vernemen van jou is toch ook om niet tevergeten. Dus blijf bezig met je verhaaltje, ook al ga je dan stukken vooruit.Trouwens mijn Texelse Bok is op en die van jou,? Hij is wel erg lekker.
Je merkt dat het nog goed bgaat hier, waqnt het mopperen ben ik niet verleert.
Sterkte en tot gouw.
Jenny en Frans.

Reactie door frans
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: