Co is een held!


Nog 4 weken Heliomare.
14 januari 2012, 17:10
Filed under: Uncategorized

Afgelopen donderdag heb ik samen met Gerdine en Bart een zogenaamde UPB (uitgebreide patienten bespreking) bijgewoond. Dat is een bespreking met revalidatieartsen, fysiotherapeut, ergotherapeut, maatschappelijk werkster en verpleging over de voortgang van je revalidatieperiode in Heliomare. Hier wordt onder andere besproken op wat voor termijn je naar huis kunt. Het was wel duidelijk dat ik thuis ongeveer net zo functioneer als in Heliomare en Gerdine wilde me liever vandaag dan morgen naar huis hebben. Er moeten natuurlijk nog dingen geregeld worden, zoals wijkverpleging, dus hebben we nog even tijd nodig voor ik naar huis kan. Er is uiteindelijk besloten dat ik 8 Februari 2012 definitief naar huis ga. Dat is niet toevallig gekozen. Gerdine opperde dat ik 8 Mei 2011 ben opgenomen in het ziekenhuis en op 8 Augustus 2011 ben opgenomen in Heliomare. 8 Februari was de uitgelezen datum in de week die we geprikt hadden om naar huis te gaan. Dan ben ik 9 maanden van huis geweest en word het tijd dat ik de rest van de revalidatie in het eigen dorp doe. Het gaat alleen nog om fysiotherapie en fitness. Verder is het de bedoeling dat ik veel ga bewegen zoals wandelen en fietsen (eventueel op een aangepaste fiets). Het was eerst even wennen aan het idee dat ik na zo’n lange tijd weer volledig thuis ga wonen maar inmiddels heb ik er volop zin in. Nu nog 15 dagen en nachten in Heliomare en kan ik die, toch wel bijzondere periode uit mijn leven afsluiten. Nog 4 keer naar Wijk aan Zee. Aftellen geblazen dus!

Groetjes van Co.

Advertenties

9 reacties so far
Plaats een reactie

Nog even doorbijten Co. Voor dat je het weet is het zover. Hier gaat dan zelfs de vlag voor je uit want dat heb je dik verdient. Groetjes Ton, Francien, Dennis en Ramon

Reactie door Ton en Francien

Yeeeeehaaaahhh, het einde is dan toch echt officieel in zicht.
Dan neem ik deze kans nog even om te zeggen dat ik vind dat je een superkanjer bent dat je je er zo doorheen slaat, en hebt geslagen. Geestelijk op de been gebleven en lichamelijk lukt dat ook al zo goed. Dat heb je aan je eigen harde werk te danken, dus neem aan die veer ;o) Natuurlijk was de steun van je vrouw, gezin en van iedereen die je daarbij hielp een enorme hulp.
We zijn zo blij voor je dat je al zover bent en ik weet zeker dat jij doorvecht om er alles uit te halen.
Nog even doorbijten Co, en dan steek je elke dag weer je voeten onder je eigen tafel en wordt je elke dag weer wakker naast je eigen Gerdine. Wat een lekker vooruitzicht, lekker straks thuis het voorjaar tegemoet.
Houd je haaks he! EN sterkte met de laatste Heliomare-loodjes….
Groetjes uit Wognum!

Reactie door fam Elias

9 maanden en als een kind zo blij orgineel ben je altijd al geweest toch

Reactie door floris tineke

Wat een prachtig nieuws, Co!

Reactie door Annelies van Diepen

Wat een goed nieuws om te lezen Co.
Het zal evengoed nog wel zwaar worden, ook thuis maar het is toch lekker om in je eigen omgeving en bij je gezin te zijn.
En we gaan toch zo langzamerhand weer naar het betere weer toe zodat je ook meer naar buiten kunt.
Zet hem op!

Groetjes, Jolanda

Reactie door Jolanda

Goed nieuws Co, dat je nu verder thuis kan revalideren. Heel veel succes ermee!
Groeten
Marco

Reactie door Marco Wever

OOOh wat geweldig Co en Gerdine, Wat een super nieuws. Als de lammetjes zijn geboren verwacht ik je samen met Klaas op de koffie met gebak.
Op naar 8 februari
Groetjes van de Gouwe

Reactie door Mariska

Beste Co, wat een fanastisch nieuws dat je naar huis mag! Wat zal dat een verandering zijn. En 9 maanden, ja dat is niet niks. Je hebt dan heel wat artsen en hulpverleners gezien. En wat heb je het goed gedaan. Ik wens jou en Gerdine en de kinderen en iedereen die naast je staat heel veel sterkte in de restrevalidatie thuis. Geniet van het feit dat je dalijk weer thuis bent en heel veel succes met alles! Groetjes van Nicolette Beemster

Reactie door Nicolette

Ha die Co, nog 3 nachtjes en dan lekker echt naar huis, wat een vooruitzicht. Lieve groetjes Astrid.

Reactie door Astrid
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: