Co is een held!


Thuis
16 februari 2012, 10:22
Filed under: Uncategorized

Inmiddels ben ik een week thuis en ik moet zeggen, het bevalt prima. Van verveling is geen sprake. Ik lees veel, zit wat te prutsen met de computer en ik probeer iedere dag de benedenverdieping te stofzuigen. Dat blijkt een prima soort therapie en Gerdine is er blij mee. Zo snijdt het mes aan 2 kanten. We gaan af en toe ergens een bakkie doen en af en toe hebben we visite. De dagen vliegen voorbij en dan moet ik ook nog 3 keer in de week naar fitness. Ik geniet, maar ik moet toegeven dat het vermoeiender is dan in Heliomare vertoeven. Ook voor Gerdine, want zij moet me overal heen brengen en bij helpen. We zien wel hoe dat zich ontwikkeld. Mijn thuiskomst, vorige week, was heel leuk. Er stond een compleet welkomst comité op me te wachten, mèt een heuse finishlijn. Er hing een ‘welkom thuis’ spandoek en verschillende buren hadden de vlag uithangen. Als je daarbij alle kaarten nog opteld, was het gewoon een prachtige thuiskomst, die aansluit op alle aandacht die ik de afgelopen 9 maanden heb gekregen. Helemaal geweldig zo! Alsof dat nog niet genoeg was, kwamen gisteravond (woensdag) Prins Carnaval, met zijn hofdame en adjudant nog even op bezoek. Bos bloemen een een cadeautje mee. Het doel hiervan is, dat iedereen bij het carnaval betrokken wordt. Dus ook de zieke mensen die niet naar het carnaval kunnen. Het staat carnavalsvereniging ‘de Deurdarsers’ te prijzen dat ze dit doen. Ik vond het heel bijzonder en heb er erg van genoten. Dan gaan we nu proberen ons leven weer op te pakken en moeten Bart en Rosanne weer wennen aan m’n ‘stomme en flauwe’ grapjes. Maar dat gaan ze redden. Dat weet ik zeker.

Groetjes uit Opmeer, deze keer.

Co

Advertenties

7 reacties so far
Plaats een reactie

hoi,co goed dat je weer thuis bent,geniet ervan en succes met je verdere herstel.
I.p.v. fitness ben je bij ons van harte welkom om terepeutischen ontspannend te komen melken, groeten daan en gerda

Reactie door daan en gerda

Heey Co (en gezin natuurlijk!)

Ik zag je gisteren langslopen!samen met Gerdien,ik was aan het werk, Wauw dat had ik nog niet verwacht, na alles wat je hebt meegemaakt. Nu lees ik in de koggeExpress dat je nu toch echt thuis bent! Wat zal dat heerlijk zijn, ff geen hulpverlening om je heen (alhoewel je het natuurlijk nog wel nodig hebt..) Wij wensen je een heel goed herstel toe, dat gaat vast lukken met zulke bikkels om je heen.

Fijne dag, groetjes Piet en Ingrid

Reactie door Piet en Ingrid

Ha die Co,
Ik lees dat alles goed gaat. Ben er blij mee. Mis je aanwezigheid en kom dus zodra het weer een beetje opknapt richting Opmeer op mijn Handbike.
See you!
Martin

Reactie door Martin

mooi stuk(je) geschreven CO, wij zijn heeeeeel blij dat je weer thuis bent en dat het lekker gaat, kom gauw bakkie doen groetjes voor de hele fam.

Reactie door marga

he niks te groetjes uit opmeer DEZE keer
groetjes uit opmeer voor nu en altijd weer

Reactie door floris tineke

Welkom thuis, Co!

(En je mag hier ook komen stofzuigen hoor ;-))

Reactie door Annelies van Diepen

Hey Co,

Hierbij een bericht vanuit het WFG, afdeling B3 🙂
Wij hebben gelezen dat je weer thuis bent, goed voor je!
Ga je binnenkort de beker terugbrengen die een vriend van je gewonnen heeft en toen naar jou heeft gebracht hier op de afdeling? Het is in ieder geval super dat je weer thuis bent.

Groetjes,
Team B3TB WFG (Kim en Laura)

Reactie door Laura en Kim
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: