Co is een held!


Geduld in het kwadraat
6 juli 2012, 22:30
Filed under: Uncategorized

Hoewel er niet veel veranderd, toch maar een even een update. Nog steeds is er vooruitgang en nog steeds gaat het langzaam. Ik raak er inmiddels wel aan gewend hoor, om geduld te hebben, maar af en toe begint het flink te kriebelen. Dan krijg ik zin om weer van alles aan te pakken en te ondernemen, maar ja, het hoofd wil wel, maar het lijf nog niet. Gelukkig krijg ik langzamerhand wel meer mogelijkheden met mijn rechterhand. De vingers strekken een stuk beter en er komt toch een beetje kracht in mijn duim. Dat geeft allerlei mogelijkheden er bij. Dan kun je denken aan het oppakken van materialen tussen duim en wijsvinger. Kleine dingen van de grond pakken wordt zo weer het proberen waard. Het blijft wel vervelend dat ik geen gevoel in mijn vingertoppen heb. Daarom moet ik alles wat ik in mijn handen hou in het oog houden, want ik voel het niet als het uit mijn handen glijdt. Maar goed, over de hele linie zijn wel verbeteringen te melden. Lopen en fietsen gaan steeds beter, krachten nemen toe, de balans wordt beter en de vingers worden soepeler. Met de fysiotherapeut werken we nu, een beetje als speerpunt, aan de kracht in de enkels. Hij hoopt dat er snel weer voldoende kracht in komt om mijn voeten weer vlak te kunnen houden tijdens het lopen. Lopen wordt op die manier een stuk makkelijker en kost veel minder energie. Daar werken we dan maar naar toe. Leuk om te vermelden is dat ik voor het eerst weer normale schoenen aan mijn voeten heb gehad. Sandalen in dit geval, het was tenslotte mooi weer de afgelopen dagen. De komende weken hebben we een paar feestjes, op uitnodiging van vrienden en kennissen. Erg leuk om dit soort uitnodigingen te krijgen, als een soort hart onder de riem, zeg maar. Ik had me wel verheugd op de landbouwtentoonstelling hier in Opmeer, maar dat zit er niet in denk ik. Daar zijn de beentjes nog niet goed genoeg voor. Jammer dan, je kunt niet alles hebben toch? Volgend jaar maar weer.

Co

Advertenties

3 reacties so far
Plaats een reactie

mooi stukkie Co! kom gauw een bakkie halen. gr

Reactie door marga

Ha die Co,

Goed om te horen dat je mentaal nog vol energie zit om te pakken wat je pakken kan. En dit nu wel LETTERLIJK. Als je het leuk vind, kom ik een keer bij je langs. Laat maar even weten.

Groet Guido en natuurlijk ook namen Gertruud en kids natuurlijk.

Reactie door Guido

Misschien kan je een rolstoel regelen Co, voor de landbouwdag. Goed om te lezen dat het steeds weer wat beter gaat. Groetjes Johan, Simone en Jessa, Obdam

Reactie door Fam. Blauw
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s%d bloggers liken dit: